Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

VIVER CANÍ DE

GOLDEN RETRIEVER

 

CRIADOR NACIONAL DE GOLDEN RETRIEVER

SELECCIÓ EN SALUT CARACTER I BELLESA


CADELLS DISPONIBLES DE

GOLDEN  RETRIEVER

COLOR BLANC


NAIXEMENT

 

2023
VIVER CANÍ DE

GOLDEN RETRIEVER

A ESPANYA


ALTA SELECCIÓ DEL GOLDEN RETRIEVER

 

A RADIKALDOGS disposem d'exemplars d'Alta Qualitat Importats de Rússia. Criem cadells de Golden Retriever primerament saludables, perquè aquest és el nostre principal OBJECTIU, però alhora estem convençuts que seran Golden's de la màxima qualitat igual que els seus pares, destacant el seu magnífic caràcter i especialment la seva bellesa.

 

Cal destacar que els progenitors són exemplars amb una pigmentació espectacular i estem completament segurs que transmetran les seves qualitats en la seva descendència. Els nostres alts estàndards de cria van SEMPRE de la mà dels estàndards oficials de la Reial Societat Canina d'Espanya (RSCE) i de la Federació Canina Internacional (FCI) com no podria ser d'una altra manera.

 

Salut - Caràcter - Bellesa és la nostra prioritat a la cria i sempre en aquest mateix ordre. La nostra selecció en la criança està basada en la CONJUNCIÓ d'aquests estàndards, cosa que repercuteix satisfactòriament en Animals Saludables i Equilibrats.


Perfecció a la

Criança de Golden Retrievers:
Cadells de Qualitat SupremaContacta'ns Ja!!!

I Sol·licita Informació de

Els nostres Exemplars

Sense Compromís


Camp requerit
Camp requerit Email incorrecte
Camp requerit
El seu missatge va ser enviat amb èxit
Ho sentim, el vostre missatge no s'ha enviat

Cadells de

Golden Retriever a EspanyaProgenitors de Golden Retriever de

Alta Qualitat Importats de Rússia

Exclusiu a Radikaldogs!!!Cadells de

Golden Retriever a Girona


Fes Click a les Imatges per veure Els nostres Exemplars de Golden Retriever


Cria Selectiva

Golden Retriever


RADIKALDOGS s'especialitza en la cria selectiva del Golden Retriever, una raça reconeguda per la seva intel·ligència, amistositat i lleialtat. Se seleccionen acuradament els exemplars per assegurar que compleixin amb els estàndards de la raça i per preservar-ne les característiques úniques.

 

L'objectiu de la cria selectiva a RADIKALDOGS és produir cadells saludables i equilibrats, amb un temperament amigable i un excel·lent instint de treball. Per aconseguir això, es fa servir una combinació de proves d'aptitud, avaluacions de personalitat i proves de salut.

 

Tots els gossos reproductors són avaluats per experts en la raça i se'ls sotmeten a proves de salut rigoroses abans de ser considerats com a part de la cria. Aquestes proves inclouen exàmens de displàsia de maluc i colze, exàmens dulls i proves d'ADN per detectar malalties genètiques.

 

A més, RADIKALDOGS col·labora amb experts en entrenament i comportament per avaluar el temperament dels seus gossos reproductors i assegurar-se que siguin aptes per a la cria. La primerenca socialització i l'entrenament constant són part integral del programa de cria selectiva.

 

Els cadells de RADIKALDOGS són criats en un ambient amorós i estructurat, on se'ls proporciona l'atenció i la cura necessaris per a un creixement saludable i equilibrat. Abans de ser enviats a les noves llars, reben una àmplia varietat d'estimulació i entrenament per ajudar-los a desenvolupar les seves habilitats socials i d'aprenentatge.

 

La cria selectiva a RADIKALDOGS és un procés acurat i exhaustiu que s'enfoca a produir Golden Retriever saludables, equilibrats i amigables. La combinació de selecció rigorosa dels gossos reproductors, entrenament i socialització, i atenció individual a cada cadell, garanteix que els cadells de RADIKALDOGS compleixin els alts estàndards de la raça.


Mascles

Radikaldogs

 

Learn More

Mascles

 

Saber Més

Femellas

Radikaldogs

 

Learn More

 

Femellas


Saber Més

Cachorros de Golden Retriever Color Blanco

Camades

Radikaldogs

 

Saber Més

Cachorros de Golden Retriever Color Blanco

Camades

 

Saber Més