Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

Explora els nostres projectes
de Residència Canina i Felina

 

Radikaldogs


"A RADIKALDOGS, estem compromesos amb l'avenç i la millora contínua en la cura de les mascotes. Al llarg dels anys, hem dut a terme una sèrie de projectes innovadors que ens han permès oferir un servei cada cop més complet i eficaç a els nostres clients.

 

Entre els nostres projectes destaquen la creació d'un programa de cria selectiva de gossos de races pures, amb l'objectiu de millorar-ne la salut i el benestar. També hem desenvolupat un sistema d'ensinistrament avançat basat en la comunicació i el reforçament positiu, que ha demostrat ser molt efectiu en la resolució de problemes de comportament.

 

A més, hem implementat un sistema d'atenció les 24 hores per garantir que els animals estiguin ben cuidats en tot moment. També hem renovat i ampliat les nostres instal·lacions, per oferir als gossos i gats un espai còmode i segur durant la vostra estada amb nosaltres.

 

A RADIKALDOGS, estem constantment treballant en nous projectes per millorar el benestar de les mascotes. El nostre objectiu és ser líders al sector i oferir un servei excepcional als nostres clients ia les seves mascotes."


"Un futur millor per a les teves mascotes: els nostres projectes en acció""Descobreix les nostres Iniciatives per millorar el Benestar de les Mascotes"


Ensinistrament

Modificació de Conducta

 

Treballem cada dia per oferir el millor. A Radikaldogs comptem amb els millors especialistes en Ensinistrament i Modificació de Conducta. Si necessiteu més informació, no ho dubteu truqueu-nos sense compromís i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.

Residència Canina i Felina Radikaldogs

 

La Residència Canina i Felina és el nostre punt fort. Treballem i ens gastem dia rere dia, perquè la visita de la seva mascota a les nostres instal·lacions, sigui el mes còmoda i divertida possible. Estem oberts tots els dies de l'any. Truqueu-nos i concerteu la vostra visita al més aviat possible.

Cria Selectiva Radikaldogs

 

A RADIKALDOGS, entenem la importància de la cria selectiva en la millora de la salut i el benestar de les mascotes. Per això, hem desenvolupat un programa de cria selectiva rigorós i especialitzat, amb l'objectiu de preservar i millorar les característiques de les races pures.


PROPERAMENT!!!
SERVEI DE PERRUQUERIA CANINA


"Ens complau anunciar la incorporació d´una nova i emocionant iniciativa a RADIKALDOGS: la Perruqueria Canina. Com a part del nostre compromís de brindar una cura integral i d´alta qualitat per a les mascotes, hem decidit ampliar els nostres serveis per incloure una perruqueria professional.  

 

La Perruqueria Canina estarà equipada amb els últims productes i eines, i estarà supervisada per professionals altament capacitats i amb experiència en la cura de la pell i el pelatge de les mascotes.Oferirem una àmplia varietat de serveis, des de banys i talls de cabells fins a tractaments per al pelatge i la pell.

 

Ens enorgulleix oferir una perruqueria d'alta qualitat per a les mascotes, i estem emocionats de poder brindar una nova dimensió de cura i comoditat per als seus gossos i gats.La Perruqueria Canina serà un complement perfecte als nostres serveis de residència canina, ensinistrament i cria selectiva, i estem ansiosos de veure com aquesta nova iniciativa ajudarà a millorar encara més la vida de les mascotes."


"Estil i Salut Canina en un Sol Lloc"


SUBSCRIU-TE

Field is required Incorrect email
Us heu subscrit correctament al butlletí
No estaves subscrit. Si us plau torna-ho a provar
Ja esteu subscrit a aquest butlletí