Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

EQUIP PROFESSIONAL

 

RADIKALDOGS

 

 


"El nostre equip està format per professionals altament qualificats i apassionats per la cura i el benestar dels animals. Amb més de 30 anys d'experiència en el sector, hem creat un centre de referència en el que els nostres clients poden confiar per a la cura de les seves mascotes.

 

Marc, CEO i fundador de la Residencia, és un apasionat dels animals des de la seva infància. Amb una formació sòlida en la gestió de centres canins, ha creat un lloc únic en el que els animals son tractats amb amor i respecte.

 

Josep és l'adiestrador professional del Centre Caní. Amb més de 15 anys d'experiència al món de l'adiestrament caní, Josep ha desenvolupat una metodologia única basada en la comunicació i el reforç positiu. Les seves classes d'adiestrament són divertides i efectives, i els resultats parlen per sí sols.

 

Meritxell és l'educadora canina de la Residència. Amb una formació en psicologia animal i comportament caní, Meritxell és experta en la resolució de problemes de comportament i en l'ensenyament de trucs i habilitats als gossos. El seu amor pels animals i la seva habilitat per comunicar-se amb ells la converteixen en una professional excepcional.

 

A RADIKALDOGS, estem compromesos amb el benestar dels animals i oferim un servei de qualitat als nostres clients. El nostre equip professional treballa junts per garantir que les seves mascotes estiguin en bones mans en tot moment."

 

 

Coneix el Nostre Expert i Dedicat Equip de Radikaldogs


Marc

FUNDADOR RESIDÈNCIA CANINA

 

Vaig néixer i em vaig criar a Olot, on vaig assistir al INS La Garrotxa d'Olot. La meva andadura amb el mon del gos va començar l'any 1996 a les mans d'un Rottweiler, que encara actualment, segueix sent la meva raça preferida.

Josep

ENSINISTRADOR CANÍ PROFESSIONAL

 

Em dic Josep, sóc del 82 i porto més de la meitat de la vida compartint el meu dia a dia amb algun gosset. Sóc destrador caní professional, especialista en obediència bàsica i avançada i modificació de conducta.

 

Meritxell

EDUCADORA CANINA GIRONA

 

El meu amor als gossos i gats va començar de ben petita. Els meus pares em van deixar tenir el meu primer gat als 10 anys. Actualment soc Educadora Canina i Perruquera Canina, i estic aportant els meus coneixements a Radikaldogs.

 


"Un Equip Professional i Apassionat pel Benestar de les Mascotes"