´éĽTruca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

GOS D'AIGUA

ESPANYOL

 

ALTA SELECCIÓ

L├ŹNIES ANDALUSES 100%PRECIOSOS CADELLS DE

GOS D'AIGUA ESPANYOL

 

NO

DISPONIBLES

 

L├ŹNIES ANDALUSES 100%


No perdis l'oportunitat de tenir un adorable Gos d'Aigua Espanyol com el teu company fidel!Fes realitat el teu somni de tenir un Gos d'Aigua Espanyol a la teva vida amb RADIKALDOGS!

No et perdis el nostre v├şdeo dels cadells de Gos d'Aigua Espanyol al nostre canal de YouTube!Subscriu-te al nostre canal de YouTube per estar al corrent de les nostres publicacions!


Cria Selectiva del

GOS d'AIGUA ESPANYOL


A Radikaldogs som especialistes en la cria selectiva del Gos d'Aigua Espanyol. Com a criadors responsables, seguim estrictes est├ándards de qualitat per garantir cadells sans i amb temperaments equilibrats. Treballem amb gossos d'alta qualitat gen├Ętica, que compleixen tots els requisits de la ra├ža quant a mida, color, pelatge i caracter├şstiques f├şsiques i de temperament.

 

Els nostres gossos s├│n criats en un ambient casol├á, cosa que els permet socialitzar-se i desenvolupar una personalitat amistosa i equilibrada. A m├ęs, els brindem les cures necess├áries per garantir la seva salut i benestar, i les preparem per enfrontar diferents situacions quotidianes i adaptar-se a diferents entorns.

 

Som conscients de la import├áncia de la ra├ža Gos d'Aigua Espanyol com a gos de treball i companyia, per la qual cosa la nostra cria selectiva busca mantenir les caracter├şstiques i habilitats naturals de la ra├ža. A m├ęs, estem compromesos amb l'educaci├│ i l'assessorament als nostres clients per assegurar que els nostres cadells trobin una llar adequada i siguin cuidats de la millor manera possible.

 

Si busques un cadell d'alta qualitat gen├Ętica i amb un temperament equilibrat, visiteu la nostra p├ágina i coneixeu m├ęs sobre el nostre treball de cria selectiva.