Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

Labrador

Retriever


Orígen de la raça

Labrador Retriever


El Labrador Retriever és originari de l'illa de Terranova a la costa est de Newfoundland i Labrador, al Canadà. La raça es va desenvolupar com un gos de treball i es feia servir principalment per ajudar els pescadors en la recuperació de les seves xarxes i captures de pesca. Amb el temps, el Labrador Retriever es va convertir en una raça popular per a la caça i el treball a l'aigua, així com també com a gos de companyia i gos guia.

 

El Labrador Retriever va ser introduït al Regne Unit a la dècada de 1880 i als Estats Units a la dècada de 1890. La raça va guanyar ràpidament popularitat en ambdós països i es va convertir en una de les races més populars en l'actualitat.

 

El Labrador Retriever és conegut per la seva personalitat amigable, intel·ligència i habilitats de treball. La raça és molt versàtil i s'utilitza en una varietat de rols, incloent-hi treball de cerca i rescat, assistència a persones amb discapacitats, teràpia i competició d'esports canins. La raça segueix sent una de les més populars i apreciades a tot el món.

 

La seva excepcional intel·ligència, energia, bondat, gentilesa, afabilitat, noblesa, fan que siguin considerats com a molt bons companys per a persones de totes les edats, així com fiables gossos treballadors, comunament formant part de les brigades canines de la policia en operatius antidroga, antiexplosius , de cerca i rescat, entre altres. El Labrador Retriever amb un bon ensinistrament, és una de les races de gos més dòcil, obedient i talentosa que hi ha.Tipus de

Labrador Retriever


Labrador Retriever

Americano o de Trabajo

Encara que solen anomenar-los Labradors Americans, això no té res a veure amb la seva procedència o origen. Realment la seva principal diferència és la funció que exerceixen. En aquest particular, s'anomena Labrador Americà a les línies destinades al treball o caça, amb la qual cosa aquestes solen ser més energiques i estilitzades.

 

Com bé acabo d'esmentar el Labrador Americà és molt més atlètic i compta amb una musculatura més desenvolupada i potent que el Labrador de companyia o exposició. Molt més estilitzat amb extremitats més fines i allargades incloent un musell igualment notablement més allargat que el Labrador Anglès o d'exposició.

Pel que fa al seu caràcter, també notem una gran diferència, pel que fa al Labrador Anglès, ja que solen ser més actius i amb molta més energia. Amb la qual cosa la seva demanda d'actiu és molt més gran. Cal cobrir aquestes necessitats diàries, amb molt més exercici físic.

 

Són exemplars molt més actius, ja que se'ls ha seleccionat per complir les seves funcions tradicionals com a gos de caça i de treball. Com que és molt més inquiet el seu ensinistrament sol ser més complex i requereix una major perícia i dedicació, i és necessari un ensinistrador expert en la matèria.

Labrador Retriever

Americano o de Trabajo

Les línies de companyia o exposició també conegudes com a Labrador Anglès, són molt més tranquil·les i calmades. El seu nivell d'activitat és molt més baix amb la qual cosa no requereix tant desgast físic. Sent considerades específicament molt interessants per a la vida en família. Quant al seu caràcter, el Labrador Anglès és un gos molt amistós en línies generals. Adora els jocs, rebre i donar afecte. Està considerat com un dels millors gossos per als nens, ja que aquests els encanten. Es solen portar molt bé en termes generals amb tot el que els envolta, inclosos altres gossos.

 

Manté molt més semblant amb el Labrador original ja que ha mantingut la seva aparença. Podem afirmar que el Labrador Anglès és el que manté més fidelitat a l'aspecte clàssic de la raça, ja que han estat les línies que més demanda han tingut quant a la criança ja que s'ajusten molt més a l'estandard oficial de la raça.

 

Hem de fer una menció especial quant a què estem parlat d'exemplars amb una maduració més lenta, amb un desenvolupament a nivell físic molt més gruixut en tots els aspectes. Cos ample i gruixut, potes amples i cua igualment ampla. A més, les potes solen ser una mica més curtes. En conjunt sol ser un exemplar, una mica més compacte i ample, que les línies de treball.


Cria Selectiva del

Labrador Retriever


La Cria Selectiva del Llaurador Retriever al RADIKALDOGS és un procés acurat i rigorós que busca millorar constantment les característiques i habilitats d'aquesta popular raça canina. Comptem amb anys d'experiència i coneixement en la cria de pagesos, i ens esforcem per mantenir i millorar les millors característiques de la raça, com ara la seva intel·ligència, les seves habilitats, el seu temperament amigable i la seva aptitud física.

 

A RADIKALDOGS, ens assegurem que tots els nostres gossos reproductors compleixin els estàndards establerts per les organitzacions canines reconegudes (FCI), i que estiguin lliures de malalties genètiques conegudes. A més, es duu a terme un rigorós programa de proves de salut i temperament abans que un gos sigui considerat apte per a la reproducció.

 

El nostre objectiu a RADIKALDOGS és produir cadells saludables i equilibrats, amb un temperament amigable i aptes per a una varietat d'activitats, des de la vida familiar fins a les competicions de treball i esports canins. Treballem dur per assegurar-nos que cada cadell tingui les millors possibilitats de tenir una vida plena i feliç.

 

A més, a RADIKALDOGS, ens enorgulleix oferir als nostres clients un programa de seguiment de la cria, que inclou assessorament i suport durant tota la vida del cadell. Ens encanta mantenir una relació estreta amb els nostres propietaris de cadells i ajudar-los a assegurar-se que els seus nous companys de quatre potes estiguin feliços, saludables i ben cuidats.

 

A RADIKALDOGS, la cria selectiva del Labrador Retriever és un procés de gran importància i compromís, que busca millorar constantment la raça i brindar als nostres clients cadells de qualitat superior.


NOMÉS A RADIKALDOGS!!!


Mascles

Radikaldogs

 

Learn More

Mascles

Radikaldogs

 

Saber Més

Femelles

Radikaldogs

 

Learn More

Femelles

Radikaldogs

 

Saber Més

Ventrades

Radikaldogs

 

Saber Més

Ventrades

Radikaldogs

 

Saber Més