Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

RESIDÈNCIA

CANINA I FELINA

RADIKALDOGS

 


RESIDÈNCIA DE GOSSOS I GATS


A Radikaldogs oferim el millor servei de Guarderia CaninaGuarderia Felina. Ens trobem en un lloc idíl·lic, envoltats de natura. Comptem amb amplis Espais d'Esbarjo per a la teva Mascota. Perquè per a nosaltres el primer és el Benestar Animal. Per això, treballem sense descans 24/7/365, per oferir el millor Allotjament per a la teva Mascota i que la seva estada a la nostra Residència CaninaResidència Felina sigui immillorable.

 

Oferim Servei a Domicili de Mascotes, prèvia consulta de disponibilitat. Servei de recollida per al teu gos o gat i per suposat servei de tornada a domicili de la teva mascota. No dubtis a consultar-nos i amb gust atendrem la teva demanda.

 

Donem Atenció Personalitzada per a les teves Mascotes. Comptem amb el millor personal qualificat per poder atendre i resoldre com més aviat millor, qualsevol problema o pregunta que tinguis.

 

A Radikaldogs fem jocs i activitats lúdiques a l'aire lliure i en un entorn natural. Treballem dia rere dia, no només per realitzar activitats i jocs amb la teva mascota, sinó perquè els dies que passeu amb nosaltres, siguin agradables i serveixin per enfortir el vincle amb el teu gos i/o gat.

 

La nostra Residència Canina compta amb boxes amplis i espaiosos amb il·luminació i regeneració d´aire natural. Factor indispensable perquè l´estada sigui no només agradable sinó també saludable. Perquè pensem en el millor pel Benestar i la Salut dels Animals.

 

El Servei d'Allotjament Caní o d'Allotjament Felí inclou tot allò necessari perquè l'estada de la vostra mascota sigui de la millor qualitat possible. Compte tant amb llit, com amb mantes i per descomptat un Pinso Premium de la millor qualitat, PENSANT-HI EN ELLS!!!

 

RADIKALDOGS, és una Residència Canina i Felina, que és oberta cada dia de l'any!!! Sempre disposats i preparats per oferir els millors serveis per a tu i la teva mascota.


No ho Pensis Més i Vine a Visitar-nos Quan vulguis!!!

A Radikaldogs estem oberts tots els díes de l'any.

24 Hores al dia / 7 Dies a la Setmana / 365 Dies a l'Any


NOVA IMATGE A

RADIKALDOGS

Residencia Canina i Felina Radikaldogs amb els mateixos valors de sempre. Envoltats de natura i preservant com sempre el saber fer. Prestant-li la màxima atenció al més mínim detall, per oferir el millor Servei de Guardería als que ens visiten. Ens encanta cuidar el nostre entorn i les teves mascotes!!!

 

La nostra prioritat és garantir que tots ens beneficiem d´un ambient natural i saludable i poder gaudir de la natura al costat de les nostres mascotes. Sens dubte elles t'ho agrairan.

 

Això és clar... no ens podem permetre el luxe de fracassar en la nostra missió: atendre de la millor manera possible, amb la màxima cura i amb el màxim respecte, els éssers vius que conviuen amb nosaltres.

A Radikaldogs... La teva Mascota és la nostra Prioritat!!!

Entrada de la Residència Canina I Felina Radikaldogs
Marc Duran Asparo amb un Pator Alemany de Treball de Colo Negre

No ho dubtis més i vine a visitar-nos!

T'esperem!


Ensinistrament

 

Saber Més

 

Ensinistrament

 

Saber Més

 

Residència Canina i Felina

 

Saber Més

 

Residència Canina i Felina

 

Saber Més

Cria Selectiva

 

Saber Més

 

Cria Selectiva

 

Saber Més