Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

ENSINTRAMENT CANÍ

PROFESSIONAL

 


Serveis d'Ensinistrament
Canino Professional a Radikaldogs


Al nostre Centre d'Ensinistrament Canino a Ripoll, província de Girona, ens enorgulleix oferir a cada gos i amo una experiència única i altament personalitzada. Comprenem que cada mascota i propietari són diferents, de manera que les nostres classes d'ensinistrament caní es dissenyen meticulosament per adaptar-se a les teves necessitats i objectius individuals. Ja sigui que vulguis millorar l'obediència bàsica, desenvolupar habilitats de treball específiques o preparar-te per a competències canines, a RADIKALDOGS, som aquí per ajudar-te a assolir els teus objectius.

 

El nostre enfocament se centra a treballar en col·laboració amb tu i el teu gos, assegurant-nos que cada sessió sigui efectiva i satisfactòria. Els nostres entrenadors altament capacitats compten amb una profunda comprensió del comportament caní i utilitzen mètodes d'entrenament positius i efectius per fomentar l'obediència i el comportament desitjat a la teva mascota.

 

Al nostre ambient d'aprenentatge positiu, tant tu com el teu gos se sentiran còmodes i motivats per aprendre i créixer junts. Estem segurs que, amb el nostre compromís i experiència, us podem ajudar a enfortir la relació amb el vostre gos i assolir els vostres objectius d'ensinistrament caní. A RADIKALDOGS, estem aquí per a tu a cada pas del camí, oferint un enfocament personalitzat i efectiu per a l'ensinistrament del teu company caní.


Clases de Adiestramiento Canino Personalizadas para tus Necesidades


A Radikaldogs, entenem que cada gos és únic, igual que les necessitats d'ensinistrament. Les nostres classes d'ensinistrament caní personalitzades estan dissenyades per adaptar-se a tu i al teu company pelut.

 

Ja sigui que busques enfortir l'obediència bàsica, abordar problemes de comportament o avançar en habilitats específiques, el nostre enfocament s'ajusta a les teves necessitats individuals.

 

Amb la guia experta de José Navarro Olmo, un apassionat ensinistrador caní, us oferim un programa que s'adapta a la personalitat i el ritme del vostre gos. Treballem junts per aconseguir una relació més forta i harmoniosa entre tu i el teu fidel amic.

 

Descobreix com les nostres classes d'ensinistrament personalitzades poden fer la diferència a la vida del teu gos ia la teva!


Entrenadores Expertos y Clases Prácticas para Mejorar la Obediencia y Confianza de tu Perro


En nuestro Centro de Adiestramiento Canino en Girona, contamos con un equipo de entrenadores altamente capacitados y experimentados, con años de experiencia en el adiestramiento de perros de todas las razas y tamaños. Durante nuestras clases prácticas, brindamos a tu perro la oportunidad de poner en práctica sus habilidades recién adquiridas, lo que resulta en una mejora notable en su obediencia y confianza.

 

Nuestra filosofía se basa en proporcionar un ambiente de aprendizaje positivo y motivador. Nuestro objetivo es ayudarte a desarrollar una relación más fuerte y satisfactoria con tu perro. Creemos que a través del adiestramiento, no solo fortalecerás los lazos con tu compañero canino, sino que también podrás disfrutar de una convivencia armoniosa y enriquecedora. En RADIKALDOGS, estamos comprometidos a ayudarte a alcanzar tus metas de adiestramiento mientras creas una relación más cercana y amorosa con tu fiel amigo de cuatro patas.


En Radikaldogs estamos abiertos todos los días del año.

24 Horas al día / 7 Días a la Semana / 365 Días al Año


¡Inscríbete hoy y comienza a ver resultados sorprendentes en poco tiempo!


Es requereix el camp
Es requereix el camp Email incorrecte
Es requereix el camp
Es requereix el camp
El seu missatge va ser enviat amb èxit
Ho sentim, el vostre missatge no s'ha enviat

Si ho prefereixes, truca'ns i estarem encantats de respondre les teves preguntes i ajudar-te amb les teves necessitats d'ensinistrament caní.