Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 


ORÍGEN DEL

GOLDEN RETRIEVER

 

A RADIKALDOGS, LA HISTÒRIA, ORIGEN I ESSÈNCIA DEL GOLDEN RETRIEVER

COBREN VIDA, ENRICINT LA TEVA EXPERIÈNCIA CANINA COM MAI ABANS.


EL GOLDEN RETRIEVER UNA RAÇA DE gos estimada a tot el món

 

El Golden Retriever, també conegut com "Cobrador Daurat", és una raça canina originària del Regne Unit, específicament d'Escòcia, i el seu desenvolupament va tenir lloc al voltant de 1850. Aquest gos és àmpliament reconegut per la seva destresa a la caça i les seves notables habilitats per a el rastreig. Les seves característiques principals provenen de races com el Spaniel d'aigua, el Bloodhound, el Sabueso i el gos cobrador. El Golden Retriever és famós per la seva indestructible disposició per recuperar preses, cosa que el converteix en un excel·lent gos de caça.

 

Tot i això, el que realment distingeix el Golden Retriever és la seva personalitat amigable i afectuosa. Aquesta qualitat ho ha convertit en una de les races de gossos més populars a tot el món, especialment entre les famílies. La seva naturalesa afectuosa i la seva disposició a complaure els seus amos fan d'aquesta raça un company lleial i amigable, perfecte per a aquells que busquen un gos que formi part integral de casa i vida.


DESCOBREIX EL FASCINANT ORIGEN I LA HISTÒRIA DEL GOLDEN RETRIEVER


LA IMPRESSIONANT HISTÒRIA DEL GOLDEN RETRIEVER: UN VIATGE EXTRAORDINARI

EL FASCINANT ORÍGEN DEL GOLDEN RETRIEVER: UNA HISTÒRIA SORPRESA

L'HISTÒRIC RECONEIXEMENT DE LA RAÇA GOLDEN RETRIEVERTOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE EL GOLDEN RETRIEVER: CARACTERÍSTIQUES, CURES I MÉS


LES CARACTERÍSTIQUES DISTINTIVES DEL GOLDEN RETRIEVER
EL CARÀCTER I TEMPERAMENT DEL GOLDEN RETRIEVER
L'ESPERANÇA DE VIDA DEL GOLDEN RETRIEVER I LA SEVA RELACIÓ AMB LA GENÈTICA I LA CURA
VARIETATS DE COLOR AL PELATGE DEL GOLDEN RETRIEVER: DAURAT I CREMA
L'ALÇADA PROMEDI DELS GOLDEN RETRIEVERS
EL PES PROMEDI DELS GOLDEN RETRIEVERS

El golden retriever fue concebido para recuperar las presas tanto en el agua como en la tierra.


Explora Nuestros Ejemplares de Golden Retriever a Través de las ImágenesFAQ: Preguntes Freqüents sobre el Golden Retriever
 

1. Quin és l'origen del Golden Retriever? El Golden Retriever té les seves arrels a Escòcia a mitjans del segle XIX, on es va desenvolupar com una raça de caça versàtil.

 

2. Quines són les característiques distintives del Golden Retriever? Els Golden Retrievers són coneguts pel seu pelatge daurat, la seva disposició amigable, la seva intel·ligència i la seva habilitat en la recuperació de preses.

 

3. Com és el temperament d´un Golden Retriever? Són amigables, afectuosos, lleials i tenen una naturalesa juganera, cosa que els converteix en excel·lents companys familiars.

 

4. Són bons amb els nens i altres mascotes? Sí, els Golden Retrievers són generalment excel·lents amb nens i altres mascotes a causa de la seva naturalesa pacífica i amigable.

 

5. Requereixen molt d'exercici? Sí, són una raça activa i necessiten exercici diari per mantenir-se saludables i feliços.

 

6. Quina esperança de vida és un Golden Retriever? L'esperança de vida mitjana és de 10 a 12 anys, però alguns poden viure més amb bones cures.

 

7. Són fàcils d'entrenar? Sí, són molt intel·ligents i responen bé a l'entrenament, cosa que els fa adequats per a activitats esportives i obediència.

 

8. Quin és el pelatge típic d'un Golden Retriever? Tenen un pelatge doble que és dens, impermeable i generalment daurat o crema.

 

9. Tenen problemes de salut comuns? Algunes preocupacions de salut inclouen displàsia de maluc, colze i malalties cardíaques, però la criança responsable pot reduir el risc.

 

10. Quina és la millor manera de cuidar un Golden Retriever? Proporcionar exercici regular, una dieta equilibrada, atenció mèdica, entrenament i molt d'amor i afecte són fonamentals per al seu benestar.

 

11. Hauria de considerar adoptar o comprar un Golden Retriever? L'adopció és una excel·lent opció per donar una llar a un gos necessitat. Si decideixes comprar, cerca criadors responsables.

 

12. Són bons gossos de caça? Sí, el seu origen com a gossos de caça els fa excepcionals en recuperació de preses a la caça.

 

13. Què fa que el Golden Retriever sigui una raça tan popular? La seva personalitat amigable, la seva bellesa i habilitat per adaptar-se a diverses situacions el converteixen en una elecció popular per a famílies.

 

14. Són propensos a problemes de conducta? Amb una socialització i entrenament adequats, els problemes de conducta es poden minimitzar en gran mesura.

 

15. Els Golden Retrievers llancen molts cabells? Sí, llancen cabells, especialment durant les temporades de muda. El raspallat regular pot ajudar a reduir la pèrdua de pèl.

 

Espero que aquest FAQ et sigui útil per comprendre millor els Golden Retrievers i com tenir-ne cura.


Mascles

Radikaldogs

 

Learn More

Mascles

 

Saber Més

Femelles

Radikaldogs

 

Learn More

Femelles
Radikaldogs


Saber Més

Ventrades

Radikaldogs

 

Saber Més

Ventrades

Radikaldogs

 

Saber Més