Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

ENSINTRAMENT CANÍ

PROFESSIONAL


Serveis d'Ensinistrament
Caní a Radikaldogs Girona


Josep Navarro

ENSINISTRADOR CANÍ PROFESSIONAL

Em dic José Navarro, i vaig néixer l'any 1982. Durant més de la meitat de la meva vida, he compartit cada dia amb els nostres lleials amics de quatre potes. Als 18 anys, el meu viatge al món de l'ensinistrament caní va començar amb l'arribada del meu primer company, un Pastor Alemany. Va ser un moment que va marcar un abans i un després, ja que amb ell vaig començar a forjar la base del que seria la meva filosofia de vida.

 

Aquests anys compartits amb gossos m'han regalat moments màgics i memorables que han convertit la meva passió en la meva professió. Cada dia, treballar amb aquests meravellosos animals ha esdevingut una part essencial de la meva vida i de Radikaldogs.

 

Com a ensinistrador caní professional, m'he especialitzat en diverses àrees. El meu enfocament principal és l'obediència canina, tant bàsicament com avançada. Crec fermament en la importància de construir una relació sòlida i de confiança amb els nostres companys canins a través de la comunicació i el respecte mutu. A més, sóc especialista en la modificació de conducta, ajudant a corregir problemes de comportament ia aconseguir que els gossos siguin més equilibrats i feliços.

 

Actualment, formo part de Radikaldogs, on faig tasques d'ensinistrament civil i esportiu. El meu objectiu és seguir compartint els meus coneixements i passió per ajudar les persones a comprendre i connectar de manera més profunda amb els seus gossos, construint relacions duradores i harmonioses.

 

Si estàs buscant algú que comparteixi el teu amor pels gossos i t'ajudi a millorar la relació amb el teu company pelut, no dubtis a contactar-me. Estic aquí per ajudar-te a cada pas d'aquest bell viatge.

Finca Cal Menut,

17500 Ripoll

Girona

+34 636 619 608


Josep Navarro Olmo: El teu Especialista en Ensinistrament Caní a GironaMillora la relació amb el teu gos avui! Programa una consulta amb José Navarro Olmo i descobreix com et podem ajudar a tenir un gos més obedient i feliç. Contacta'ns ara.


Es requereix el camp
Es requereix el camp Email incorrecte
Es requereix el camp
Es requereix el camp
El seu missatge va ser enviat amb èxit
Ho sentim, el vostre missatge no s'ha enviat

FAQ:Preguntes freqüents sobre l'Ensinistrament Canino amb José Navarro Olmo:


1. En què consisteix l'ensinistrament caní?

2. Quins mètodes d'ensinistrament utilitzes?

3. Quins serveis d'ensinistrament ofereixes?

4. A quines zones ofereixes els teus serveis d'ensinistrament?

5. Com puc programar una consulta o sessió de formació?

6. Què he de portar a una sessió de formació?

7. Què puc esperar una sessió d'ensinistrament?

8. Quant de temps porta veure resultats en l'ensinistrament?

9. Ofereixes seguiment o suport després de les sessions de formació?

10. Quin és el teu enfocament a l'ensinistrament de gossos?