Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

VIVER CANÍ DE

SCHNAUZER

MINI

 

CRIADOR NACIONAL ESPECIALITZAT A SCHNAUZER MINIATURES:

GARANTIA DE SALUT, CARÀCTER I BELLESA EXCEPCIONALS


A l'univers de la criança de Schnauzer Mini, RadikalDogs brilla com un líder indiscutible a Espanya, elevant els estàndards amb el seu compromís excepcional cap a la salut, caràcter i bellesa. En decidir-te per un cadell de RadikalDogs, no només estàs afegint una mascota a la teva vida, sinó un company de per vida que encarna l'excel·lència única del nostre viver.

 

Cada pelut membre de RadikalDogs és més que un gos; és un enllaç d'amistat i alegria. Els nostres Schnauzer Mini estan imbuïts de salut vigorosa, un caràcter amorós i una bellesa que destaca. Adquirir-ne un significa integrar a casa teva un trosset de la nostra dedicació i cura.

 

Estàs preparat per rebre amb alegria el teu proper company pelut?

 

Trieu la qualitat de RadikalDogs i transformeu la vostra vida amb la companyia inigualable d'un Schnauzer Mini. Contacta ara amb RadikalDogs per conèixer els teus futurs moments de felicitat amb el teu nou company de quatre potes!


BENVINGUDA AL MÓN DE SCHNAUZER MINI!

NAIXEMENT AL SETEMBRE DE 2023


Cadells de Schnauzer Mini Color Negre i Plata

CADELLS

DISPONIBLES


SCHNAUZER MINIATURA

COLOR NEGRE I PLATAPREPARATS I EN ESPERA PER SER TEUS!

LLESTOS PER LLIURAR AL NOVEMBRE 2023


VIVER CANÍ DE

SCHNAUZER MINI A ESPANYA


EXCEL·LÈNCIA A LA CRIANÇA DE SCHNAUZER MINI: L'ALTA SELECCIÓ A ESPANYA


RadikalDogs, el teu viver caní de confiança, destaca en la criança de Schnauzer Mini, portant l'excel·lència a nous nivells al panorama caní espanyol. Amb un compromís infrangible amb la qualitat, la salut i el temperament, RadikalDogs s'erigeix com un referent en l'alta selecció de Schnauzer Mini a Espanya.

 

En un món on la qualitat es valora per sobre de tot, RadikalDogs s'enorgulleix d'oferir camades excepcionals de Schnauzer Mini, marcant la pauta per a estàndards elevats en la criança d'aquesta raça única. Cada gos de RadikalDogs no només és un company lleial sinó també un ambaixador de la dedicació i la cura que aquest criador posa en cada aspecte de la seva criança.

 

La filosofia de RadikalDogs se centra en la triple pedra angular de salut, caràcter i bellesa. Cada Schnauzer Mini que neix en aquest viver és el resultat d'una meticulosa selecció genètica, garantint la puresa de la raça i la transmissió de trets desitjables. La salut és una prioritat absoluta, amb revisions regulars, vacunes al dia i cura veterinari constant per assegurar que cada cadell creixi fort i saludable.

 

El caràcter distintiu dels Schnauzer Mini de RadikalDogs és el que els fa sobresortir. Aquests gossos no són només adorables en aparença, sinó que també estan imbuïts d'un temperament equilibrat i amistós. Socialitzats des de primerenca edat, els cadells de RadikalDogs estan preparats per integrar-se perfectament a la seva nova llar, brindant alegria i companyia als seus amos.

 

La bellesa, segons RadikalDogs, no és només superficial; és un reflex de la criança acurada i l'atenció als detalls. Els Schnauzer Mini d'aquest viver exhibeixen un estàndard de bellesa que va més enllà de l'aparença física. Cada pelatge platejat i negre o negre sòlid és un testimoniatge de la dedicació de RadikalDogs per preservar i millorar l'estètica de la raça.

 

Com a viver compromès amb la transparència i l'ètica, RadikalDogs fomenta la interacció amb els amos futurs. Des del moment en què tries un dels seus cadells fins al lliurament, l'equip de RadikalDogs hi és per brindar orientació i suport. El lliurament immediat és un distintiu d'aquest viver, assegurant que la connexió entre el Schnauzer Mini i la seva nova llar s'estableixi sense demores.

 

RadikalDogs no és simplement un viver, sinó una comunitat d'amants dels Schnauzer Mini. El seu compromís amb l'excel·lència ha forjat relacions duradores amb aquells que han escollit un dels seus cadells per formar part de les seves vides. L'experiència d'adquirir un Schnauzer Mini de RadikalDogs no és només l'adquisició d'una mascota; és la incorporació d'un nou membre a una família que comparteix el mateix amor per aquesta excepcional raça.


LLEGATS D'AMOR I ALEGRIA:

ANTERIORS CAMADES DE SCHNAUZER MINI


Camada de

 

SCHNAUZER MINI

 

NEGRES

 

Exclusiu a

Radikaldogs

 

Camada Nascuda

el 14 de Març de 2023

 

Mascles i Femelles

 

NO DISPONIBLES


Cadells de Schnauzer Mini Negre amb 42 dies de VidaSUBSCRIU-TE

El camp és obligatori Correu electrònic incorrecte
S'ha subscrit correctament al butlletí
No està subscrit. Si us plau torna a intentar-ho
Ja estàs subscrit a aquest butlletí