Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

FEMELLA DE

PASTOR ALEMANY

 

CRIA SELECTIVA

LINIES DE BELLESA

LINIES DE TREBALL


OPORTUNITAT!!!

FEMELLA ADULTA DE PASTOR ALEMANY


Oportunitat única a RADIKALDOGS, d'adquirir aquesta espectacular femella de Pastor Alemany de 4 anys d'edat i excel·lent opció pel fet que a aquesta edat ja ha assolit la seva maduresa física i emocional. La seva aparença ha aconseguit la seva plena esplendor i està a punt per ser entrenada per a diferents tasques.

 

La intel·ligència i lleialtat innata d'aquesta femella de Pastor Alemany faran que sigui un excel·lent company i protector per a la seva família. A més, la seva vida útil és perllongada, cosa que significa que podràs gaudir de la seva companyia per molts anys.


ESPECTACULAR FEMELLA DE PASTOR ALEMANY DE 4 ANYS D'EDAT


NO DISPONIBLE!!!

NOMÉS PER AMANTS DE LA RAÇA


Femella de Pastor Alemany de 3 Anys

La femella de Pastor Alemany a què fem referència és un veritable exemplar de la raça. Amb només 4 anys d'edat, aquesta gosseta és, intel·ligent i valent. El seu pedigrí és impressionant i és el resultat de les millors línies de sang del panorama mundial actual.

 

El seu cos fort i musculós, combinat amb el seu elegant i noble port, la converteixen en una gosseta espectacular. El seu pelatge sedós i de color negre amb foc és simplement impressionant, i la seva intel·ligència i capacitat daprenentatge són realment excel·lents.

 

A més, aquesta femella de Pastor Alemany és molt afectuosa i lleial, cosa que la converteix en un company ideal per a qualsevol família. El caràcter fort i protector farà que se sentin segurs i protegits en tot moment, mentre que la seva intel·ligència i capacitat d'aprenentatge la fan ideal per a una família.

 

En definitiva, aquesta femella espectacular de Pastor Alemany és un veritable tresor per a qualsevol aficionat a la raça, i el seu pedigrí és la prova de la seva qualitat i puresa genètica.


DESCENDENT DE LES MILLORS

LÍNIES DEL PANORAMA ACTUALPer què comprar una Femella Adulta de Pastor Alemany?


Hi ha diverses raons per considerar la compra d'una femella adulta de Pastor Alemany:

 

Experiència: Una femella adulta ja ha passat pel procés de creixement i desenvolupament, cosa que significa que la seva personalitat i comportament són coneguts. Això pot ser un avantatge si es busca un gos amb un caràcter determinat o si es vol evitar el temps i lesforç que es requereix per criar un cadell.

 

Entrenament: Moltes femelles adultes de Pastor Alemany ja han rebut algun nivell d'entrenament, cosa que pot ser útil si es busca un gos que sigui obedient i fàcil de manejar.

 

Compatibilitat: Amb una femella adulta, és més probable que se sàpiga què tan compatible és amb altres animals i nens, cosa que pot ser important per a algunes famílies.

 

Cost: La compra d´un cadell de Pastor Alemany pot ser costosa, especialment si prové d´un criador de qualitat. En comparació, la compra duna femella adulta pot ser més assequible i estalviar diners a llarg termini.

 

En resum, la compra d'una femella adulta de Pastor Alemany pot ser una bona opció per a aquells que busquen un gos amb un caràcter i un comportament coneguts, que ja hagi rebut entrenament i que sigui compatible amb altres animals i nens.


"Coneix la nostra impressionant Femella de Pastor Alemany de 4 anys: No et perdis el teu vídeo!"Cria Selectiva del

Pastor Alemany


La cria selectiva a RADIKALDOGS és un procés rigorós i curós que busca produir cadells d'alta qualitat i amb les característiques desitjades. Aquesta cria selectiva es basa en la selecció dels millors exemplars de la raça, tenint en compte factors com l'aparença física, la intel·ligència, la personalitat i la salut.

 

A RADIKALDOGS, es busca produir cadells que tinguin una combinació òptima de característiques físiques i psicològiques, amb l'objectiu d'assegurar que siguin gossos forts, saludables i amb un comportament excel·lent. Es valora la bellesa, la musculositat, l'elegància i la noblesa, així com la intel·ligència i la capacitat d'aprenentatge.

 

A més, es fa una avaluació exhaustiva de la salut dels gossos seleccionats per a la cria, per assegurar-se que estiguin lliures de malalties hereditàries i que la seva qualitat de vida sigui òptima. Es fan proves de displàsia de maluc i altres avaluacions per assegurar-se que els cadells produïts siguin saludables i forts.

 

En resum, la cria selectiva a RADIKALDOGS és un procés essencial per produir cadells d'alta qualitat, amb característiques desitjades i una òptima salut. Només a través d'una selecció rigorosa i curosa dels millors exemplars de la raça, es pot assegurar que els cadells produïts siguin gossos forts, saludables, intel·ligents i amb un comportament excel·lent.


NOMÉS A RADIKALDOGS!!!


Mascles

Radikaldogs

 

Learn More

Mascles

 

Saber Més

Femelles

Radikaldogs

 

Learn More

Femelles

Radikaldogs

 

Saber Més

Ventrades

Radikaldogs

 

Saber Més

Ventrades

Radikaldogs

 

Saber Més