Truca'ns:  0034-690691424

ES | CAT | EN 

VIVER CANÍ DE

PASTOR ALEMANY

 

VIVER SELECTIU DE PASTORS ALEMANYS
ESPECIALITZATS EN LÍNIES DE TREBALL I BELLESA
AUTÈNTIQUES LÍNIES DE SANG 100% ALEMANYES


Descobreix a La nostra Prometedora Camada: Vídeo dels Actuals Cadells de RadikalDogsRadikalDogs: El teu Criadero de Pastor Alemany de Confiança


A Radikaldogs, ens enorgulleix ser un viver especialitzat en la cria selectiva de Pastors Alemanys. El nostre compromís amb l'excel·lència canina, tant en bellesa com en rendiment, ens ha convertit en un referent a la cria d'aquesta raça noble.

 

Per què Triar RadikalDogs com el teu Criadero de Pastor Alemany

 

Cria Selectiva d'Alta Qualitat: A Radikaldogs, duem a terme una cria selectiva rigorosa per garantir que els nostres cadells compleixin els estàndards de la raça. Treballem amb línies de bellesa i línies de treball per produir gossos que destaquen tant en aparença com en habilitats.

 

Cura i Benestar dels nostres gossos: Ens preocupem profundament per la salut i el benestar dels nostres gossos. Tots els nostres exemplars reproductors reben atenció veterinària regular i es crien en un ambient amorós i saludable.

 

Experiència i Compromís: Amb anys d'experiència a la cria de Pastors Alemanys, el nostre compromís és brindar-te a tu ia la teva futura mascota la millor experiència possible. Estem aquí per ajudar-te a trobar el cadell perfecte que s'ajusti a les teves necessitats i estil de vida.

 

Visita El nostre Criadero de Pastor Alemany

 

Et convidem a visitar les nostres instal·lacions a Ripoll, província de Girona, a Espanya, on podràs conèixer els nostres gossos i cadells en persona. Estem segurs que quedaràs impressionat amb la qualitat i la cura que oferim a Radikaldogs.

 

Si cerques un Pastor Alemany d'alta qualitat d'un viver fiable, no busquis més! RadikalDogs és la teva elecció número u.

 

Contacta'ns avui per obtenir més informació o per programar una visita.


Nova Camada de Pastor Alemany a Espanya: Descobreix els Futurs Companys Canins!


Preparats per Lliurar Alegria:
Cadells Llestos per a Novembre 2023 a RadikalDogs

Cadell de Pastor Alemany Color Sabre

CADELLS DE PASTOR ALEMANY
DISPONIBLES


Explora la Dolçor: Imatges dels nostres Cadells DisponiblesRecords Inoblidables: Videos i Fotos de Camades Anteriors a RadikalDogs


Camada Pastor Alemany

Abril 2023


RadikalDogs: Criant Experiències Canines Inoblidables


A Radikaldogs, la nostra passió per criar Pastors Alemanys de qualitat excepcional és insuperable. Cada cadell que criem és el fruit de dedicació, amor i una curosa selecció de línies de treball i bellesa. El nostre compromís amb la salut i el benestar d'aquests magnífics canins és indestructible.

 

Quan tries Radikaldogs, no només adquireixes un cadell de Pastor Alemany, sinó una experiència enriquidora que et brindarà anys d'alegria i companyia. Et convidem a formar part de la nostra família canina i descobrir per tu mateix la diferència que fa Radikaldogs.

 

Si estàs preparat per donar la benvinguda a un Pastor Alemany a la teva vida, contacta amb nosaltres. Estem ansiosos per ajudar-te a trobar el teu nou company caní, criat amb amor i dedicació a Radikaldogs.


NOMÉS A RADIKALDOGS!